Ons avontuur in Nieuw-Zeeland

Vaderdag en Raglan

Dag allemaal,

Op 1 september was het dubbel feest: het was de eerste dag van de lente en ook vaderdag hier in NZ.
Om dat te vieren trokken we naar één van onze favoriete plekken, Mount Maunganui.
We zijn met Kina al ontelbare keren rond de berg gewandeld, maar naar boven hadden we ze nog niet meegenomen.
Het is een korte maar steile klim, maar Kina deed het super. Boven genoten we van het uitzicht tijdens onze lunch en namen we rustig de tijd om terug naar beneden te komen.
Het was een stralende dag en Kina testte haar nieuwe wetsuit uit op de Mount Main Beach. Dolle pret.
We sloten de dag af met een ijsje van bij Polar Bar, het beste ijs in omstreken.

Eind september trokken we een weekendje naar Raglan aan de westkust. Raglan is vooral bekend als surf hotspot, de golven zijn er ontzettend ruw en krachtig. Wij maakten enkele leuke wandelingen en gingen spelen op het strand.

Op de terugweg stopten we in Hamilton voor een bezoekje aan de dierentuin. Deze is niet zo groot als die van Auckland, maar was aangenaam rustig en had een schitterende speeltuin.

Ik heb enkele drukke weken op het werk aangezien er enkele collega's verlof hadden en ik heel wat extra dagen werk om dit te compenseren.

Begin oktober markeert weer een mijlpaal voor ons. Wij zijn nu officieel 2 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland verhuisd. We vermaken ons hier prima en genieten van het leven. We zijn afgelopen weekend gaan uit eten voor de gelegenheid en zochten ook weer de natuur op. We blijven nog steeds nieuwe plekjes ontdekken.

Nu is het aftellen naar ons volgend bezoek: Jordi zijn ma Chris en stiefvader Luc komen binnen 10 dagen hierheen. We kijken er naar uit om ons plekje hier te tonen.

Tot de volgende keer!

Tante Rita

Wat een leuk verslag van jullie belevenissen. Ik geniet er steeds van. Dikke knuffel

tantelut

Fijn om jullie zo te zien genieten!
Geniet van jullie bezoek!
Dikke knuffels

T.Mia

Wat wordt Kina al groot!!

Moeke

Wat zijn die 2 jaar voorbijgevlogen❤️

Michel en Greet

Al 2 jaar 😯. Tijd vliegt nogal! Weerom mooie foto's; leuk om jullie te mogen blijven volgen!

Tante Jo en Co

Zalige foto's.

Tante Gib

Heel mooie foto's! Zo kunnen we groei van Kina goed volgen, bedankt.
Wel een beetje jaloers nu bij jullie de lente begint en wij aan het koude gedeelte moeten beginnen 😉

Anne

Zalige foto's en amai wat vliegt de tijd dat jullie er al 2 jaar zijn!
grts,
Anne

Diane D

Zalig genoten van jullie foto's en verslagen. Jullie doen dat SUPER, knuffel.